Eliza's blog
Vakantie-adresje-infinity-pool-eliza-was-here

Plons in het zwembad: 5x adresjes met een infinity pool

Een heerlijk zonnetje, een mooie kamer en een luxe zwembad. En zeker dat laatste punt is iets waar ik erg van kan genieten. Of het nou een gedeeld buitenzwembad of een privézwembad is, een verfrissende duik in de ochtend zorgt ervoor dat ik op een fijne manier wakker word. Maar er zijn ook zwembaden waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen. Een bekende hiervan is een infinity pool. Zwemmen met een adembenemend uitzicht, mooier kan ik het niet maken. En daarbij ziet het er ook nog eens leuk uit op de vakantiefoto’s. Omdat ik zo’n groot fan ben van dit soort zwembad, ben ik gaan speuren en heb ik vijf adresjes met een infinity pool voor je gevonden. Misschien kom jij jouw volgende vakantie het zwembad niet meer uit.

1. Estalagem da Ponta do Sol op Madeira

Een plek waar een ontspannen gevoel centraal staat, is Estalagem da Ponta do Sol. Dit puntje van de zon heeft een heerlijke infinity pool waarbij je uitkijkt over de zee en een stuk van Madeira. Mocht het weer in de wintermaanden het niet toe laten om in het zwembad te springen, dan vind je binnen een fijn verwarmd binnenzwembad en een jacuzzi. Ook kun je een massage boeken of een duik nemen in de zee. Want die is maar op een paar minuten lopen. Één ding weet ik zeker, je komt met helemaal uitgerust weer terug van deze vakantie in Portugal.

Vakantie-adresje-infinity-pool-estalagem-da-ponta-do-sol-eliza-was-here

2. Camvillia Hotel op Peloponnesos

In het hart van Vounaria vind je Camvillia Hotel. Vanaf het zwembad kun je het uitzicht over de Golf van Messini bewonderen. Ook is het heerlijk rustig gelegen, zodat jij fijn kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van het spa centrum. Hier kun je de fitness induiken of ontspannen in de sauna, hammam of tijdens een massage. Mocht je op avontuur willen gaan, dan is er genoeg te ontdekken op Peloponnesos.

Vakantie-adresje-infinity-pool-camvillia-hotel-eliza-was-here

3. Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal

Tussen de eindeloze bossen, prachtige natuur en historische steden vind je Quinta dos Moinhos. Nederlandse eigenaren Jose en Erik hebben dit plekje omgetoverd tot een sfeervol vakantie adresje. Vanaf de infinity pool kun je fijn wegdromen bij al het groen dat je ziet. Ook kun je al het moois bewonderen dat Noord-Portugal te bieden heeft.

Vakantie-adresje-infinity-pool-quinta-dos-moinhos-eliza-was-here

4. Finca S’Estelrica op Mallorca

Mijn adresje Finca S’Estelrica is dé plek op het Spaanse eiland te verkennen. De eerste keer dat ik op Mallorca kwam, was liefde op het eerste gezicht. Er valt hier zoveel te beleven, van cultuur snuiven in de dorpjes tot hiken in de hoge bergen. Maar wanneer ik bij dit plekje ben, lig ik het liefst bij het zwembad. Vanaf hier kijk ik op de heuvels en voel ik de totale rust die hier hangt.

Vakantie-adresje-infinity-pool-finca-s'estelrica-eliza-was-here

5. Lux View Villas op Karpathos

Toen ik hier voor de eerste keer kwam, stond ik met mijn mond vol tanden. Het adembenemende uitzicht gaf mij een dikke laag kippenvel. Vanaf mijn privé infinity pool kijk ik over de zee en het prachtige landschap van Karpathos. Na een hele dag vol verkennen van het eiland kun je in de avond heerlijk genieten bij Lux View Villas. En het allerlekkerste: met een druk op de knop is jouw privézwembad een jacuzzi.

Vakantie-adresje-infinity-pool-lux-view-villas-eliza-was-here

Dobber jij binnenkort in een infinity pool?

Zie jij het al helemaal voor je? Op een luchtbedje onder de zon in jouw infinity pool. Ik vind het altijd heerlijk en het geeft me een extra luxe gevoel op vakantie. Lijkt dit jou wat? Bekijk dan al mijn adresjes met een infinity pool. Ben je iemand die meer van de winterzon houdt? Lees dan mijn blog over adresjes met een verwarmd zwembad.

Wil je vaker leuke reisverhalen en bijzondere tips van mij ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter