Eliza's blog
Vakantie adresjes uit het programma Ik vertrek

Vakantie adresjes uit het programma ‘Ik vertrek’

Een paar van mijn adresjes zijn ook wel bekend van het programma ‘Ik vertrek’. Dit programma volgt mensen die de stap hebben genomen om naar het buitenland te gaan en daar hun leven op te bouwen. Heel bijzonder! En ook bijzonder dat ik van deze deelnemers twee Spaanse adresjes heb ontdekt en met jullie mag delen. Ze hebben er werkelijk prachtige plekjes van gemaakt en toevallig hebben ze zich allebei in Andalusië gevestigd!

Villa Atalanta, Andalusië

De lieve Nederlandse eigenaren Feikje en Dirk gingen van hartje Amsterdam naar bovenop een berg in Spanje. Zij hebben het aangedurfd om naar het zonnige Andalusië te verhuizen en daar een nieuw leven op te bouwen met hun kinderen! In een tumultueuze tijd hebben ze het moderne Villa Atalanta gebouwd. Ik ben er ontzettend blij mee, want een verblijf bij dit adresje is fantastisch!

De eigenaren zijn ontzettend gastvrij, waardoor je je bij binnenkomst meteen welkom voelt. En dan dat schitterende uitzicht over de bergtoppen… Het plekje ligt in een rustige omgeving en heeft een verkoelend zwembad waar je je handdoekje op één van de ligstoelen kunt leggen om van het zonnetje te genieten. Op je privéterras kan je nog uren genieten van de ondergaande zon, de overweldigende natuur en zwoele zomeravonden. Een ding is zeker, Feikje en Dirk hebben er een plekje om volledig op te laden van gemaakt!

Finca del Mundo, Andalusië

Finca Del Mundo is nog zo’n adresje in Andalusië wat als bouwval werd omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf en is van de trotse eigenaar Susan. Zij nam dezelfde stap en liet haar zoon achter in Nederland om ook een nieuwe start te maken.

De Bed & Breakfast met een heerlijk zwembad is echt een droomplekje geworden. Je wordt bij aankomst verwelkomd met een fles cava en wanneer je er rondloopt, zie je dat er overal vrolijke kleuren en patronen zijn gebruikt. Daarnaast hebben ze een Honesty bar waar je je eigen drankjes kan pakken en organiseren twee keer per week een barbecue of paella-avond! Volop genieten dus.

Heb jij de afleveringen van Ik Vertrek gezien met deze leuke adresjes? Ik vond ze in ieder geval leuk om te zien. Benieuwd je nu naar andere plekjes in Zuid-Spanje? Bekijk al mijn accommodaties in Andalusië. En vergeet niet mijn blog te lezen om te doen in Andalusië: 10 tips van de locals!

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter