Eliza's blog

Bij deze adresjes vier je vakantie met dieren

Veel van mijn adresjes hebben een groot landgoed tot hun beschikking. Sommige eigenaren kiezen er dan voor om er bijvoorbeeld koeien of paarden te laten grazen. Andere eigenaren hebben bijvoorbeeld een hond, een kat of kippen op het terrein wandelen. Dat vind ik altijd zo knus. Als er dieren zijn kan ik het nooit laten ze te aaien, met ze te spelen of te helpen met voeren. En ik weet zeker dat ik niet de enige ben! Speciaal ter ere van dierendag heb ik daarom eens een lijstje gemaakt van mijn leukste adresjes waar je vakantie met dieren kan vieren. Ook erg leuk voor de kids natuurlijk!

Azienda Vecchia Masseria – Sicilië

Toen ik voor het eerst bij Azienda Vecchia Masseria kwam kon ik mijn ogen niet geloven. Ik wreef even in mijn ogen: stonden daar nou echt geitjes op het dak? Maar het was geen hallucinatie door de hete Siciliaanse zon, het was echt waar! Azienda Vechia Masseria is al een hele tijd het huis van een hele familie geitjes. En die houden van klimmen. Zo vertelde de eigenaar Phillipe me dat je in Marokko zelfs geitjes in bomen kunt zien klimmen. Dat moet ik eens gaan zien…

Hacienda Guaro Viejo – Andalusië

In Andalusië vind je het kleurrijke plekje Hacienda Guaro Viejo. Deze hacienda heeft niet één dier, maar een hele kinderboerderij! De eigenaren verzorgen ezeltjes en schattige zwarte varkentjes. Tijdens deze vakantie met dieren kunnen kinderen zich dagenlang vermaken.

 

Appartementen El Tejado – Tenerife

Appartementen El Tejado op Tenerife is het thuis van een aantal hele bijzondere huisdieren: schildpadden! In de vijver in de tuin spatteren ze vrolijk rond in de fontein.

Burro Ville – Algarve

Burro Ville betekent in het Nederlands: dorp van de ezels. De appartementen zijn dan ook gehuisvest in een voleldig gerenoveerde ezelsstal. Op de uitgestrekte weide van dit adresje in de Algarve lopen wel 17 ezels rond.

 

The Urban Villa – Andalusië

De eigenaren van dit bijzondere adresje hebben twee hele lieve huisdieren: een kat en een hond. Ze lopen vrij rond over het terrein en zijn gek op gasten. Wanneer ik naar The Urban Villa terugkeer staat de hond me altijd al met een kwispelende staart op te wachten!

Masia Can Canal – Catalonië

Masia Can Canal, nu een prachtig bed&breakfast, was oorspronkelijk een Catalaanse boerderij. Het gebouw stamt zelfs uit de 18e eeuw. De twee eigenaressen hebben veel van de landelijke sfeer teruggebracht door het gebruik van natuurlijke materialen, de meubels en.. de dieren! Er zijn kippen en ezels, een aanhankelijke, harige hond en kat Tiua die de gasten altijd van een afstandje in de gaten houdt.

 

Sant’ Egle – Toscane

Eigenaren Erika en Allesandro zijn ontzettend trots op hun duurzame adresje Sant’ Egle. Ze geven dan ook veel om de omringende natuur. Op en rond het terrein zijn dan ook allerlei dieren te vinden; paarden, koeien, schapen én op hun twee trouwe viervoeters. De twee hondjes maken dit adresje in Toscane nog knusser!

 

Vragen een vakantie met dieren?

Wil je meer informatie over de dieren op locatie, bijvoorbeeld wanneer je allergisch bent. Of misschien wil je wel zelf een huisdier meenemen op vakantie. Neem dan even contact op met mijn collega’s.

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter