Eliza's blog

Nog meer adresjes met een verwarmd zwembad

Tijdens de wintermaanden reis ik maar al te graag de zon achterna. Op mijn winterbestemmingen, zoals Tenerife of Cyprus, is het nog heerlijk warm. Helaas is de zee vaak al wel te koud om in te zwemmen. Gelukkig zijn er genoeg lieve eigenaren die een verwarmd zwembad hebben aangelegd. Zo kun je er het hele jaar door een duik nemen. Eerder schreef ik over vijf fijne adresjes met een verwarmd zwembad. Maar wist je dat je op mijn website nog veel meer adresjes met een verwarmd zwembad vindt? Hieronder vind je nog een paar winterproof opties!

Hotel San Roque – Tenerife

Het stijlvolle boetiekhotel Hotel San Roque op Tenerife is echt een luxe traktatie. Je kijkt er je ogen uit, want aan ieder detail is gedacht. Het fonkelblauwe, verwarmde zwembad bevindt zich op de binnenplaats. ’s Avonds kun je hier ook romantisch dineren. Het hotel specialiseert zich in de lokale keuken met een moderne twist. Heerlijk!

Wintertemperatuur op Tenerife: 16-26°C

Casa Pura Vida – Andalusië

Casa Pura Vida is een verborgen pareltje middenin het Spaanse berglandschap. De Belgische Kristof en Anke doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Zo hebben ze ook een verwarmd zwembad aangelegd. Vanaf dat zwembad heb je een prachtig uitzicht over de olijfgaarden en het nabij gelegen meer.

Wintertemperatuur in Andalusië: 10-15°C

 

Casas de Piedra – Tenerife

Het gezellige Casas de Piedra bestaat uit vijftien appartementjes in Canarische stijl. Dit adresje wordt omringd door een tropische mooie bananenplantage. Dus wees niet verbaasd als je een papegaai ziet overvliegen wanneer je aan het verwarmde zwembad ligt.

Wintertemperatuur op Tenerife: 16-26°C

La Posada del Angel – Andalusië

In het pittoresque Ojen te Andalusië vind je La Posada del Angel, een kleinschalig boetiekhotel. De eigenaren zijn er super vriendelijk, de inrichting is sfeervol en in het restaurant geniet je van een lekkere Spaanse maaltijd. Het zwembad is overdekt en is open tot 1 december.

Wintertemperatuur in Andalusië: 10-15°C

Waar breng jij dit jaar de winter door?

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter