Eliza's blog
Vakantieadresjes voor dierenliefhebbers

De leukste vakantieadresjes voor dierenliefhebbers

Een leuke belevenis voor kinderen en dierenliefhebbers: een vakantie met dieren. Ik vind het zelf altijd geweldig om al mijn aandacht en liefde te geven aan de lieve dieren die ik tegen kom bij mijn vakantieadresjes. Bij het ene adresje word ik vrolijk begroet door boerderijdieren, en bij het andere adresje vergezellen de katten mij graag. Speciaal ter ere van dierendag heb ik een lijstje gemaakt met mijn leukste vakantieadresjes voor dierenliefhebbers. Wanneer je je liefde voor reizen én dieren wilt combineren, zijn de volgende adresjes echt een aanrader!

Roggia Farm – Corfu

Bij Roggia Farm word je omringd door de schoonheid van het platteland van Corfu, met onder andere geitjes, ezels, koeien en konijnen die rondhuppelen. Ook de lieve honden houden stil de wacht. De eieren zijn vers van eigen kippen. Eigenaar (en boer) Nikos heeft een grote liefde voor dieren, bomen en planten en probeert de gasten te betrekken bij het leven op deze boerderij. Hij verbouwt bijvoorbeeld ook zijn eigen groenten en fruit!

Roggia Farm Roggia Farm

La Casona del Patio – Tenerife

Iedereen die van paarden houdt is bij La Casona del Patio aan het juiste adres. Paarden zijn hier namelijk genoeg! Op het terrein van het hotel, gebouwd rondom een typisch Canarische patio, en in de omgeving zijn ze te vinden. Je kunt bij het hotel verschillende excursies te paard boeken, waarbij je het mooie Tenerife kunt ontdekken. Wanneer je nog nooit op een paard hebt gereden, word je vriendelijk uitgelegd hoe je om moet gaan met deze prachtige dieren.

La Casona del Patio La Casona del Patio

Gato Preto de Silves –Algarve

Gato Preto de Silves is echt een plekje voor kattenliefhebbers. De Portugese woorden ‘Gato Preto’ betekenen ‘Zwarte Kat’ en hier lopen er dan ook veel van rond! Wanneer je op het terras van je studio zit komen ze je graag even een kopje geven. Je mag ze dan ook zeker even knuffelen. Ik word helemaal gelukkig van het geluid van de spinnende katten om mij heen. De katten, zoals Fabiuccio hieronder, leiden een heerlijk leventje in de Algarve!

Gato Preto de Silves Gato Preto de Silves

Cas Contador – Mallorca

Cas Contador is een erg leuk plekje om naar toe te gaan met de kleintjes. De oude boerderij in Mallorca is omgetoverd tot een authentiek vakantieadresje, maar nog steeds huppelen hier schapen en kippen rond. Als je geluk hebt zijn er ook schattige lammetjes die je mag helpen voeren! Je zal in ieder geval niet snel uitgekeken zijn op de 50.000 vierkante meter grond die bij deze accommodatie hoort…

Cas Contador Cas Contador

Leeda’s Village – Zakynthos

Leeda’s Village bestaat uit meerdere appartementen die bestaan uit natuursteen, verspreid over een schitterende tuin die vol staat met bloemen, olijf-, sinaasappel- en citroenbomen. Vraag wanneer je hier bent aan eigenaar Dionisios of hij met je naar zijn boerderij wilt gaan op 50 meter afstand van dit adresje op Zakynthos. Bij de accommodatie zelf lopen al een aantal dieren rond, maar hier kijk je je ogen uit! Koeien, geiten, varkens, kippen, ganzen, pauwen, honden, kittens… noem het maar op. Dionisios heeft een groot hart voor zijn dieren!

Meer weten over een vakantieadresjes voor dierenliefhebbers?

Kijk ook eens op mijn vorige blog over vakantie met dieren. Wil je meer informatie over de dieren op locatie, of wil je misschien zelf een huisdier meenemen op vakantie? Neem dan even contact op met mijn collega’s.

Gerelateerde verhalen

2 Reacties

 • Reageer
  Vogelliefhebbertje
  19 november 2018

  Hallo!

  Wat een leuke blog, de informatie was zeer nuttig!

  Groetjes!

  • Reageer
   Eliza
   20 november 2018

   Hi Vogelliefhebbertje, bedankt voor de feedback. 🙂 Leuk dat je mijn blog nuttig vindt. Liefs, Eliza.

  Laat een reactie achter