Eliza's blog

Het verhaal achter Eliza’s bos – Aflevering 2

Om jullie een beter beeld te geven van bosbranden in Portugal en de ontwikkelingen van het bos heb ik mijn vrienden gevraagd om zoveel mogelijk vast te leggen. Hier kun je aflevering 2 bekijken. De eerste aflevering kan je hier terugzien. Wil je ook mee bouwen aan Eliza’s bos? Lees dan ook even dit blog.

In deze aflevering…

Geeft Matt je een korte update over Eliza’s bos. Hij vertelt je alles over de veranderingen die het bos de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Zo zijn er niet alleen een hele hoop bomen bijgekomen maar zijn er ook nieuwe dieren in het gebied verschenen. Zo zijn er inmiddels 1154 bomen gekocht! 2000 bomen werden er al geplant, omdat er door het aankomende winterweer even niet geplant kan worden.

 

Bouw jij al mee aan Eliza’s bos?

In de zomer van 2017 woedde er hevige bosbranden door het International Douro Natural Park in Portugal. Ik heb de handen ineengeslagen met de non-profit organisatie Mossy Earth om 20 hectare van dit verwoestte gebied te herstellen. Dat doen we door het planten van Eliza’s bos. En jij kunt meedoen! Door voor 10 euro een boompje te kopen in Eliza’s bos zorg je samen met heel veel anderen dat het gebied weer groen wordt!

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter