Eliza's blog
Villas Delight

Luxe vakanties bij exclusieve Eliza was here villa’s met privézwembad

Tussen mijn ontdekkingen zitten soms adresjes die je in de zomer nergens anders kunt vinden, mijn unieke plekjes! Bij deze mooie plekjes kan je genieten van alle privacy en rust. Ik vind het heerlijk om de gezelligheid van mensen om mij heen te hebben, maar soms vind ik het ook fijn om helemaal tot rust te komen bij mijn privézwembad. Je kunt er lekker ontbijten op je terras met alleen natuur om je heen of een verfrissende duik nemen in je eigen zwembad. Klinkt heerlijk toch? Deze mooie plekjes met een privézwembad die in de zomer alleen bij mij te vinden zijn heb ik voor jou bij elkaar verzameld!

Avdou Collection Suites, Kreta

Ik snap waarom vele levensgenieters vinden dat Avdou Collection Suites zo’n uniek plekje is. De meeste villa’s hebben een privézwembad met prachtige verlichting in de avond. Maar ook in de ochtend is dit plekje mooi. Vanaf het zwembad kijk je uit over het wijde landschap van Kreta. De villa’s hebben een eigen terras met parasols en ligbedden en een luxe interieur. Alle rust en privacy die je nodig hebt is hier te vinden!

Aresti Villas, Zakynthos

Bij Aresti Villas kan je genieten van een ruime villa met Griekse sfeer en volop privacy. Eigenaar Dionissos heeft met zijn familie dit prachtig villapark opgebouwd. Elke villa is uniek ingericht en geeft een knus gevoel. De villa’s hebben een eigen tuin met zwembad en heerlijke ligstoelen. Voor rust en privacy zit je hier dus goed. Maar je kan ook leuke uitstapjes maken om het mooie Zakynthos te ontdekken.

Eleonas Votsalakia, Samos

Aan de kust van Samos is het minidorpje Eleonas Votsalakia te vinden. Deze villa’s liggen op een berg en hebben een beeldschoon uitzicht op zee. Vanaf je eigen terras en privézwembad kan je in alle rust met een kopje koffie genieten van dit uitzicht en al het groen om je heen. Ook is er een groentetuin waar je zelf groenten mag verzamelen. Als je hier verblijft ben je een unieke ervaring rijker!

Koules Estate, Kreta

Zowel van binnen als buiten is er bij Koules Estate luxe en perfectie. De natuurstenen huisjes zijn met stijl ingericht en bevinden zich in een prachtige omgeving op Kreta. De eigenaren hebben hun doel bereikt, het is luxe leven op het platteland. Je hebt hier alle privacy met een privézwembad en een mooi terras. Als je in alle rust wilt ontbijten op je eigen terras, dan kan je dit gewoon laten bezorgen. Je komt hier echt niks te kort met dit adresje op het mooie eiland.

Villas Delight, Kreta

Villas Delight kijkt uit op een prachtig veld van olijfbomen. De eigenaar George en zijn twee zonen geven je een warm welkom als je aankomt bij de mooie appartementen en villa’s. Je kunt hier genieten van je privézwembad met comfortabele ligstoelen. Een perfecte plek om prachtig de zonsondergang te bekijken. Ook is Kreta echt het bezoeken waard met het leuke dorpje Sitia en de mooie stranden in de buurt.

Heb je vragen over deze unieke plekjes met een privézwembad? Neem dan contact op met mijn collega’s.

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter