Eliza's blog

Het verhaal achter Eliza’s bos – Aflevering 1

Om jullie een beter beeld te geven van bosbranden in Portugal en de ontwikkelingen van het bos heb ik mijn vrienden gevraagd om zoveel mogelijk vast te leggen. Hier kun je aflevering 1 bekijken.
Wil je ook mee bouwen aan Eliza’s bos? Lees dan ook even dit blog.

In deze aflevering…

Stellen Matt, Duarte en Pedro zich voor en nemen ze jullie mee naar Eliza’s bos. Precies een week nadat de bosbranden in het International Douro Natural Park waren gedoofd, gingen zij op pad om de verwoesting vast te leggen. Deze aflevering geeft een goed beeld van de impact in het gebied. Ook vertellen zij waarom het belangrijk is dat we juist nu actie ondernemen en wat Eliza’s bos voor het gebied kan betekenen.

Zoals jullie misschien wel hebben gezien op Instagram bezocht ik het gebied laatst zelf om de eerste boom te planten. De video van deze gebeurtenis zal snel volgen!

 

Bouw jij al mee aan Eliza’s bos?

In de zomer van 2017 woedde er hevige bosbranden door het International Douro Natural Park in Portugal. Ik heb de handen ineengeslagen met de non-profit organisatie Mossy Earth om 20 hectare van dit verwoestte gebied te herstellen. Dat doen we door het planten van Eliza’s bos. En jij kunt meedoen! Door voor 10 euro een boompje te kopen in Eliza’s bos zorg je samen met heel veel anderen dat het gebied weer groen wordt!

Gerelateerde verhalen

Geen reacties

Laat een reactie achter