Eliza's blog

Eliza’s bloggershuis op Cyprus

Op dit moment ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor een reis voor verschillende bloggers. Zij zullen een week verblijven in Eveleos Country House, één van mijn adresjes op Cyprus in het dorpje Tochni. Tochni is een typisch authentiek dorpje met smalle steegjes, traditionele huisjes, bloementuinen en een prachtig kerkje. Het wordt ook wel de hemel op aarde voor kunstenaars genoemd.

Het gebied rond dit vakantieadresje staat bekend om de oudste en grootste olijfboomgaarden van het eiland. Een ideale plek voor de natuurliefhebber en de ontdekkingsreiziger. Want vanuit deze authentieke omgeving kun je met een huurauto prachtige tochten maken naar het achterland.

En ontdekken, dat is wat mijn gasten de komende week gaan doen. Er is zoveel moois te zien én te doen op Cyprus. De stad Pafos is dit jaar uitgeroepen tot Europese Culturele Hoofdstad, dat belooft wat! Verder is er in het binnenland het Troödosgebergte te vinden, ideaal voor een tocht langs de weelderige natuur van Cyprus. En gezellige wijndorpjes, met wijn van eigen bodem, zijn ook een bezoekje waard.

Wil je meer weten van Cyprus? Volg mijn gasten en mij via social media en we vertellen je over de leukste verborgen plekjes:

Annette, Inge, Valborg, Evelyn, Karlijn, Marlieke, Michelle & Claartje.

Gerelateerde verhalen

1 Reactie

  • Reageer
    Femke
    5 mei 2017

    Onwijs leuk zeg. Ik ben jaloers!

  • Laat een reactie achter