Eliza's blog

Destination Unknown: de beschikbare reizen

Destination Unknown

Wat leuk dat Eliza je enthousiast heeft weten te maken met haar nieuwe idee ‘Destination Unknown’. Net als Eliza ga jij op zoek naar het onbekende. Met veel plezier hebben we de eerste verrassingsreizen voor je geselecteerd! Eliza heeft ze mysterieus omschreven en we zijn benieuwd of jij het avontuur durft aan te gaan… Ben je overtuigd? Maak dan een keuze voor een van onderstaande reizen en reisperiode. Wacht niet te lang want misschien is een andere avonturier je straks voor. Spannend!

Wat krijg je?

  • Een 8 daags verblijf in één (of meerdere) van mijn kleinschalige accommodatie(s) op een Mediterrane bestemming;
  • Vliegreis met Transavia vanaf Amsterdam naar de bestemming;
  • Een volledig verzekerde huurauto klasse ‘mini’ die je gedurende het gehele verblijf kunt gebruiken. Deze auto staat voor je klaar op de luchthaven;
  • Alle praktische informatie binnen 7 dagen voor vertrek. Dat houdt ook in dat je 7 dagen voor vertrek de eindbestemming kunt onthullen. Dat doen we om ervoor te zorgen dat je toch nog even de tijd hebt om jezelf voor te bereiden op de specifieke bestemming. Uiteraard kun je de bestemming nog wel geheim houden voor je reispartner;
  • Een unieke ervaring verzekerd en een fantastisch avontuur.

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies hieronder jouw verrassingsreis met de gewenste reisdata. Let op; we kunnen niet afwijken van deze reisdata.

Stap 2: Klik op de knop ‘neem contact op’. Geef aan welke reis je zou willen boeken, de reisdatum en met hoeveel personen. Opent de link niet automatisch dan kun je ook een email sturen aan verrassing@elizawashere.nl.

Stap 3: Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag voor jou. Binnen één werkdag nemen we contact met je op om meer gegevens op te vragen. Daarna kunnen we de reis voor je inboeken.

Stap 4: Je ontvangt van ons een bevestiging van de boeking en een factuur.

Stap 5: Vervolgens dient de betaling verricht te worden. Binnen 7 dagen een aanbetaling van 30% van de reissom en binnen 6 weken voor vertrek het resterende bedrag. Je kunt er ook voor kiezen om alles in één keer over te maken. De betaling dient via bankoverschrijving te gebeuren. Meer informatie ontvang je van ons. Wanneer de (aan)betaling bij ons binnen is ontvang je van ons hiervan een bevestiging.

Stap 6: Uiterlijk 7 dagen voor vertrek ontvang je van ons alle informatie en vouchers. Je kunt dan dus ook onthullen waar je naartoe gaat.

Stap 7: Het avontuur kan beginnen! Veel plezier.

Vragen? Bekijk hier de meest gestelde vragen!

Let op; de afbeeldingen zoals hieronder afgebeeld zijn sfeerbeelden. Dit hoeven dus niet de accommodaties te zijn waar je naartoe zult gaan. Het moet een verrassing blijven.

Verrassingsreis 1

Helderblauw water, witte stranden en een groene natuur: op dit eiland wordt je ondergedompeld in de authentieke gastvrijheid van dit land. Je zal hier 8 dagen, 7 nachten verblijven in een appartement. Ontbijt is niet inbegrepen. Je zal er warm verwelkomd worden door de vriendelijke eigenaren die je meteen in relaxte gemoedstoestand weten te brengen. Omringd door alleen maar groen heb je alle privacy! Slaap jij hier straks tussen de olijfbomen? Een volledig verzekerde huurauto en vliegtickets vanaf Amsterdam zijn inbegrepen in de prijs.

Datum Prijs pp. bij 2 pers.
21-sept  €    545,00

Verrassingsreis 2

Een 8-daags verblijf in een kleurrijk appartement. Hier is het ontbijt inbegrepen. Op deze plek ga je genieten van kleurrijke bergdorpjes en leuke haventjes die dit eiland rijk zijn. Misschien wil je aan het einde van deze verrassingsreis nooit meer weg. ’s Ochtends geniet je van een ontbijtje dat in je appartement wordt geserveerd. Je hebt vanuit de kleurrijke kamers een mooi uitzicht over het land en in de verte de zee. Niet perse heel luxe qua inrichting maar wel heel charmant. Met de huurauto die is inbegrepen rijd je eenvoudig naar de vele prachtige witte stranden. Let wel op de bergweggetjes. 😉 Vliegtickets vanaf Amsterdam zijn bij de prijs inbegrepen.

Datum Prijs pp bij 2 pers
24-aug  €   645.00
26-sep  €   595.00

Destination Unknown: de verrassingsreizen

Verrassingsreis 4

Misschien dat op dit rustige plekje het getjirp van de krekels het enige is wat je zult horen op vakantie. Deze accommodatie heeft Eliza speciaal gekozen voor de liefhebbers van complete rust. Vanaf de tuin heb je uitzicht over het groene landschap van deze bestemming. Het is een hele goede uitvalsbasis voor tripjes naar verschillende stranden of dagtochten naar bezienswaardigheden of dorpjes. Voor degene die hun kookkunsten op de proef willen stellen, is er een overdekt terras met grill. Uiteraard is er een zwembad en zit je binnen 15 minuten bij het dichtstbijzijnde strand. Een restaurantje zit niet op loopafstand maar met de meegeleverde huurauto rijd je eenvoudig naar leuke restaurants toe. Of je gebruikt de eigen keuken en eet je hier buiten bij kaarslicht met uitzicht op de fonkelende sterrenhemel? Je verblijft hier op basis van logies. Vliegtickets vanaf Amsterdam en een volledig verzekerde huurauto zijn bij de prijs inbegrepen.

Datum Prijs pp bij 2 pers
9-aug  €   695.00
23 aug  €   595.00

 

Destination Unknown: de verrassingsreizen

Voorwaarden

Op deze verrassingsreizen zijn zoals al onze andere vakanties de volgende voorwaarden van toepassing:

Meer vragen over de verrassingsreizen? Bekijk de meest gestelde vragen!