Eliza's blog

Comino: het kleine eiland van komijn

Met een mandje broodjes en vers fruit strijk ik neer in het warme zand bij de Santa Maria baai. Het ligt een klein stukje voorbij de Blue Lagoon. De lagoon is prachtig, maar mij te druk. Al moet je het wel gezien hebben. Dat deed ik vanochtend in alle vroegte. Mijn handdoek spreidde ik uit op een van de vlakke rotsen voor een schitterend uitzicht. Voor de kust lagen nog wat bootjes te slapen. Het water is hier zo helder, dat ben ik nog nergens op Malta tegengekomen.

Tijdens de wandeling naar de Santa Maria baai op het eilandje Comino kom ik helemaal tot rust. Ik geniet van de paarse en witte planten die tussen de rotsen uitsteken en ik snuif de geur van tijm en komijn op. Het eilandje is zelfs vernoemd naar dit lekker ruikende kruid. Ik zucht van geluk. Wat een heerlijk plekje is dit. De mooie natuur en het baaitje waar ik aan het ontspannen ben zijn precies wat ik op mijn laatste dag Malta wilde. Nu is het tijd om te ontspannen in mijn prachtig verblijf Hotel Capel Number 5.

Gerelateerde verhalen

1 Reactie

  • Reageer
    Denise - Follow my footprints
    16 mei 2016

    Over minder dan een week ben ik ook (even) bij de Blue Lagoon! Ik kan niet wachten!

  • Laat een reactie achter